Гледам брояча километража е дигитален дисплеи , при смяната на таблото , компютъра разпознава ли всичко ... Или трябва да се запознава компютъра с новото табло на колата както при Пунто 2 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на табло на BRAVO 1.4 12V с такова с оборотомер ?
Collapse
X
-
На моята го смених без проблеми, само гледай да е от същия тип - дигителен, както пишеш, брояча на километража ще е друг т.к. изминатите км се пазят в таблото. Куплунзите съвпадат 1 към 1.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ако не се лъжа на 1,4 км се запаметяват само в таблото. Аз съм сменял моето табло. Няма нужда от запознаване. С Брава 1,6 99 г съм .Таблото ми е дигитално с кръглите циферблати. При мен не е нужно да се запознава ЕКУ на колата с таблото. Показва си на таблото км в него, но при диагностика ми излизат и км които са в ЕКУ (оригиналните).Като сменяш таблото е хубаво да си разкачиш акумулатора, защото ако ти се наложи да завъртиш волана може да дадеш на контакт и ако не си разкачил буксата на уредите после записва грешка на възд. възглавница.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:NikMar написа:На моята го смених без проблеми, само гледай да е от същия тип - дигителен, както пишеш, брояча на километража ще е друг т.к. изминатите км се пазят в таблото. Куплунзите съвпадат 1 към 1.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар