Здравейте, колеги не знам дали е редно да пиша в този форум но имам проблем Toyota Auris вчера опитвам да отворя с дистанционното не става лампата на ключа не свети отворих колата с ключа няма ток лампата на алармата мигаше.Смених батерията на дистанционното но пак нищо не работи все едно нямам акумулатор дори аварийните не работят.Как може да се оправи ? Някой има ли идея ?Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Toyota Auris няма никъв ток, проблем с ключ
Collapse
X
-
Re: Toyota Auris няма никъв ток, проблем с ключ
kokopati написа:Здравейте, колеги не знам дали е редно да пиша в този форум но имам проблем Toyota Auris вчера опитвам да отворя с дистанционното не става лампата на ключа не свети отворих колата с ключа няма ток лампата на алармата мигаше.Смених батерията на дистанционното но пак нищо не работи все едно нямам акумулатор дори аварийните не работят.Как може да се оправи ? Някой има ли идея ?Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
То така описано, даже сам си си написал отговора - нямаш ток, все едно нямаш акумулатор. Провери си акумулатора дали не е умрял. Ако показва поне 12 волта напрежение, разхлаби малко клемите (без да ги сваляш), завърти ги няколко пъти около изводите, така че да се натъркат едно-друго, и ги стегни, и опитай да запалиш.Xaus, май беше "...ти виждал ли си Корола да не запали?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар