Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

здравейте колеги въпроси Fiat Bravo 1.9JTD 2008г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте колеги въпроси Fiat Bravo 1.9JTD 2008г

От скоро съм собственик на Фиат Браво 1.9 мултиджет 2008 година страхотен автомобил но съм малко убъркан с електрониката,предкалено много копчета менюта и тн,не мога да си направя менюто на Английски защото ми говори на Италиански език,къде мога да отида или някой който може да ми разясни екстрите тези мултимении и тн.като индиянец съм пред пишещта машина Благодаря предварително

Re: здравейте колеги въпроси Fiat Bravo 1.9JTD 2008г

choparman написа:
    От скоро сум собственик на Фиат Браво 1.9 мултиджет 2008 годин страхотен автомобил но съм малко убъркан с електрониката,предкалено много копчета менюта и тн,не мога да си направя менюто на Английски защото ми говори на Италиански език,къде мога да отида или някой който може да ми разясни екстрите тези мултимении и тн.като индиянец съм пред пишещта машина Благодаря предварително
    Колега,добре дошъл във форума.Като ти чета поста си мисля че явно никъде няма да успеят да ти обяснят функциите за който питаш.Имаш 8(осем)правописни грешки в едно изречение(ако това може да се нарече изречение) без да броим препинателните знаци.Пробвай на си намериш User manual за автомобила си и тогава може и да успееш да си обясниш екстрите с които разполагаш.Поздрави и успех
    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Re: здравейте колеги въпроси Fiat Bravo 1.9JTD 2008г

milen11 написа:
      Колега,_добре дошъл във форума._Като ти чета поста, си мисля, че явно никъде няма да успеят да ти обяснят функциите, за който питаш._Имаш 8_(осем)_правописни грешки в едно изречение_(ако това може да се нарече изречение), без да броим препинателните знаци._Пробвай на си намериш User manual за автомобила си и тогава може и да успееш да си обясниш екстрите, с които разполагаш._Поздрави и успех!
      А на колегата грешките всъщност са 9, без препинателните знаци.
      От скоро сум собственик на Фиат Браво 1.9 мултиджет 2008 годин страхотен автомобил но съм малко убъркан с електрониката,предкалено много копчета менюта и тн,не мога да си направя менюто на Английски защото ми говори на Италиански език,къде мога да отида или някой който може да ми разясни екстрите тези мултимении и тн.като индиянец съм пред пишещта машина Благодаря предварително
      Но както е казал поетът: "Не сме в литературен фором 6си пи6а как си изкам"Оставям ви възможността да докладвате излишните мнения и темата да започне отначало.-------------------------Ред.: ГолЕма редакция му направи на водещото мнение, нЕма що! Да открием разликите ли?

Коментар

Търси някъде по менютата да пише Lingua и си избери English.П.П. С навигация ли е Бравото?Ако да, ти си човека да пробваш картата на България от последното мнение в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=108105:)

Коментар

Working...
        X