От скоро съм собственик на Фиат Браво 1.9 мултиджет 2008 година страхотен автомобил но съм малко убъркан с електрониката,предкалено много копчета менюта и тн,не мога да си направя менюто на Английски защото ми говори на Италиански език,къде мога да отида или някой който може да ми разясни екстрите тези мултимении и тн.като индиянец съм пред пишещта машина Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
здравейте колеги въпроси Fiat Bravo 1.9JTD 2008г
Collapse
X
-
Re: здравейте колеги въпроси Fiat Bravo 1.9JTD 2008г
choparman написа:От скоро сум собственик на Фиат Браво 1.9 мултиджет 2008 годин страхотен автомобил но съм малко убъркан с електрониката,предкалено много копчета менюта и тн,не мога да си направя менюто на Английски защото ми говори на Италиански език,къде мога да отида или някой който може да ми разясни екстрите тези мултимении и тн.като индиянец съм пред пишещта машина Благодаря предварителноFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
-
Re: здравейте колеги въпроси Fiat Bravo 1.9JTD 2008г
milen11 написа:Колега,_добре дошъл във форума._Като ти чета поста, си мисля, че явно никъде няма да успеят да ти обяснят функциите, за който питаш._Имаш 8_(осем)_правописни грешки в едно изречение_(ако това може да се нарече изречение), без да броим препинателните знаци._Пробвай на си намериш User manual за автомобила си и тогава може и да успееш да си обясниш екстрите, с които разполагаш._Поздрави и успех!От скоро сум собственик на Фиат Браво 1.9 мултиджет 2008 годин страхотен автомобил но съм малко убъркан с електрониката,предкалено много копчета менюта и тн,не мога да си направя менюто на Английски защото ми говори на Италиански език,къде мога да отида или някой който може да ми разясни екстрите тези мултимении и тн.като индиянец съм пред пишещта машина Благодаря предварително
Коментар
-
Търси някъде по менютата да пише Lingua и си избери English.П.П. С навигация ли е Бравото?Ако да, ти си човека да пробваш картата на България от последното мнение в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=108105:)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар