Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усилвател под задна седалка в BRAVA?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Усилвател под задна седалка в BRAVA?

Здравейте колеги, искам да сложа усилвател под задната седалка на бравата. Влиза добре, но се притеснявам да пробивам с видии. Има ли нещо от долу под ламарината за което да се притеснявам?

И защо трябва да пробиваш? Моя усилвател просто съм сложил под седалката и си седи без проблем! Нито се получават вибрации, нито дрънка нещо.
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Наистина няма смисъл да пробиваш. Кабелите достатъчно го натискат и задържат на място. Но все пак ако си решил - старият ми усилвател беше хванат с видии. Беше разположен от дясно. Видиите бяха дълги около 2см.
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

И на мен не ми се иска да пробивам, ще го захвана с някакво двойно залепващо пък дано да държи.

Коментар

vnukata написа:
          И на мен не ми се иска да пробивам, ще го захвана с някакво двойно залепващо пък дано да държи.
          Ама за какво, притеснява ли те нещо? Слагаш го под седалката няма и да мръдне!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Слагай го и не го мисли повече. Малко ще му е кофти охлаждането там, но не мисля, че ще е проблем
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мерси за отговорите, доверявам ви се

Коментар

Виделин Райчинов написа:
                И защо трябва да пробиваш? Моя усилвател просто съм сложил под седалката и си седи без проблем! Нито се получават вибрации, нито дрънка нещо.
                и аз така, вече няколко години :D
                Е ТВА Е КОЛАTA

Коментар

Working...
                X