За изолацията намерихме решение,но днес ми казаха че трябвало да се обере и вибрацията от двигателя.Защото в комбинация от топлината и вибрацията се повреждал този процесор.за който съм дал 300 леваТо и да го изместя отстрани пак ще има вибрация?
За изолацията намерихме решение,но днес ми казаха че трябвало да се обере и вибрацията от двигателя.Защото в комбинация от топлината и вибрацията се повреждал този процесор.за който съм дал 300 леваТо и да го изместя отстрани пак ще има вибрация?
мдаааа с вата изолираш но топлината по болчетата си е на лице колегатае намерил решение за изместването ПС: ще дадеш ли повече инфо каде си я правил как е станало и така може и на ЛС
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Ами едно момче от София,Михаил се казва.Сега нямам проблем с гасненето.От няклко дни я карам,но ми препоръча да изместя ЕКУ-то.За да си реша окончателно проблема.
Здравейте, бързам и аз да се запиша с поредното Стило 1.6 с проблемно ECU.Гасне си като загрее ... пали като изстине ... за да я приберем от Пловдив до София трябваше да я караме с 80 на 5-та ...Гасне също и студена ако се размърда външния куплунг( който е проверен и изряден).Презапоиха пин-овете добре , но пак същото ... Пиша в тази тема, защото търсейки кой може да го ремонтира компа, попаднах на тези мнения :
kluchar написа:
Виш тук телефона където ди тавам0888966014 Михаилима и гаранция за ремонта
kluchar написа:
За кое даде 300 лв.Та то ECU+ BSI +ключа компект е дори и по малко но за коли след 2000г
BOKSER написа:
Ами едно момче от София,Михаил се казва.Сега нямам проблем с гасненето.От няклко дни я карам,но ми препоръча да изместя ЕКУ-то.За да си реша окончателно проблема.
Та въпроса ми е този Михаил един и същ човек ли е и това ли е момчето от Слатина дето в друга тема се говори за него ?
Fiat Freemont 2.0 140 h.p. 2012
Fiat Stilo 1.6 16V 103 h.p. '02
Коментар