Вчера на път за една вила в чукарите за сефте ми се случи ей така от нищото да ми угасне колата.Помислих,че от дупката,която преминах някой клапан на газта е направил проблем или кабел се е откачил.Веднага проверих гориво стига,но нямах искра по централния кабел идващ от бобината.Проблема не бе в самия кабел-проверих го.Просто изчезна тока.Проверих няколко пъти за проблем с куплунзите на еку-то,комутатора,клемореда и самата бобина.След като пристигнах я оставих да поработи на място и си угасна.Реших да я оставя без да пипам кабели и прочее и след 15 мин престой си запали все едно нищо не е било.Вечерта ми се наложи да се прибирам и през целия път наобратно никакви проблеми.Навръзвам нещата,че явно се влияе от температурата,а не толкова,че има някъв лоша връзка.Сега се чудя дали се касае за датчик на Хол долу при маховика или примерно нещо по комутатора или самата бобина.Бобината си мисля,че при нея няма работи-не работи.Спре ли веднъж значи е завинаги...поне досега с другите ми коли е било така.За комутатора също,но все пак има немалко електроника там и знам ли...може той да прави номера.Нещата за мен клонят най-вече към датчика,защото това е честно срещан проблем и симптомите са точно тези,но искам да чуя и други мнения преди да купувам и сменям каквото й да е

Коментар