Преди няколко дни карах колата да и правят диагностика,защото от известно време ми свети лампата на въздушните възглавници.Момчето ми направи диагностика и каза,че не може да се свърже с централата.Къде може да е проблема според вас?И също така някой знае ли какво значи тази грешка при диагностика на ABS : "LH failure"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не се свързва с AIR BAG
Collapse
X
-
Най -вероятно в модула за аербеците е проблема я е гръмнал я се е разкачил нещо.... За другото нещо от сорта , че няма обратна връзка но не съм на 100%.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
Re: не се свързва с AIR BAG
bg_bombeto написа:Преди няколко дни карах колата да и правят диагностика,защото от известно време ми свети лампата на въздушните възглавници.Момчето ми направи диагностика и каза,че не може да се свърже с централата.Къде може да е проблема според вас?И също така някой знае ли какво значи тази грешка при диагностика на ABS : "LH failure"Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар