Пичове, проблема ми е следния. Двете задни колони плякат на умирачка, демек мембраните са им заминали и ще трябва да скачам 100-200лв за нови, кат’ ша е да е дет се вика. Та въпроса ми е някой сменял ли е и как става смяната? Нужно ли е да се сваля цялата кора или има и по-пинизчийски начин? Понеже разглабях вратата видях, че на предните колони капаците, покриващи колоните са капсуловани и свалят ли се после няма слагане, та отзад същата ли е схемата? Също някой ако знае какъв размер и форма би се събрал там, овал, елипса и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колони на Фиат Стило
Collapse
X
-
emzo написа:Ако ще сменяш - сменяй предните, тва да сложиш нови задни и да си с оригиналните предни си е чист мазохизъм.За отпреде - DLS R6a + демпване = бум шака лакаAlfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Seven7 написа:аз ги сменях без да свалям кората, просто я откопчах , свалих капаците на кората, мн лесно се чупят, но не е проблем, поксипол оправя всичко :D и цялата работа отне 5 мин.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
сваляне му е майката и то на корите стават 17 ки без проблем като свалиш старите махаш самите колони и ползваш ринга за да монтираш новитеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар