Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ляв прозорец отказа - спешно !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didich написа:
    ще я бартеросвам за А класа по възможност с AMG пакет, е..л съм ти и фиатите...
    И мислиш, че снего няма да имаш главоболия Комшията кара една очиларка, незнам подробни ТТ данни, но колкото пъти сменя масло сменя и носачи, явно на такова качество попада, но пък снахата му работи в магазин за авто части и знае какво да му даде, в крайна сметка поредните му са уж оригинални на и струват 1200 лв. и още колко др. проблеми му се явиха, скоростна кутия, тампони на торсионната щанга и т.н., направо я купи още веднъж тази кола, а преди 4-5 г. брои за нея 22К. По италианските документи е била кола на летище така че не е била в лоши ръце.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Колега, това за А класата беше шега от една друга тема , по скоро бих карал скейборт, от колкото да дам пари за това нещо на колела
      punto HGT

Коментар

didich написа:
        Колега, това за А класата беше шега от една друга тема , по скоро бих карал скейборт, от колкото да дам пари за това нещо на колела
        Ох успокоих се, рекох че ще те загубим сред швабите
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
          Ох успокоих се, рекох че ще те загубим сред швабите
          Никога!!!, не ми остана време да сваля лявата кора да видя дали с "доктора" ще излекувам и другото моторче, това скапано време и тия дъждове ми дойдоха до гуша
          punto HGT

Коментар

Днес остана време и свалих кората и на дясната врата, точно след първия удар и моторчето тръгна, колко време ще кара незнам, но вече имам 2 работещи ел. прозореца
            punto HGT

Коментар

Working...
            X