Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно музика FIAT Punto Mk2 1.2 8v 60hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно музика FIAT Punto Mk2 1.2 8v 60hp

Здравейте колеги искам да попитам за съвместимостта относно усилвателя THUNDER TCA 2125 с каса THUNDER TRB 15инча със акумулатора на Фиата 45ампера и генератора които е 70ампера. Когато усиля музиката която съм монтирал фаровете премигват при по-силен бас, маи му идва в повече та въпроса ми е ще има ли проблем ако си стой музиката да не я махам или ще се прецака електрониката на колата като борд компютъра ел. усилвателя на волана и др. ел. консумативи ще е проблем ли ако си я "надувам" :D или трябва да се разделя с нея :D
    Не е важно какво караш, а как го караш!

Сложи кондензатор и работата ще се оправи
    Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

Коментар

pitbull1777 написа:
      Сложи кондензатор и работата ще се оправи
      Горе долу колко Фарада трябва да бъде, ако знаеш нещо повече например колко Фарада, ориентировачна цена да ми кажеш? не съм чак толкова запознат с нещата П.С:По принцип какво може да се случи ако няма кондензатор? В смисъл докато намеря а и дали има смисъл да го слагам?
      Не е важно какво караш, а как го караш!

Коментар

1 Фарад ще ти свърши работа.Ако караш без него е възможно най-напред да замине акумулатора.На останалата електроника също й не е гот. Ползвай си го, но до някакви нормални нива.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
        X