Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФМ Трансмитер - проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФМ Трансмитер - проблем

Здравейте, Искам временно да си реша проблема с възпроизвеждането на МП3 от оригиналния CD плеър. Колата е Fiat Croma 2006г. Четох доста из форума и видях, че има доста добри решения за по качествен звук, но в момента проблемът ми е с трансмитера. Пробвах вече два различни, като и при двата радиото ми не ги засича. На други коли си ги намира и работи безпроблемно. Възможно ли е да има някаква защита която да блокира сигнали идващи вътре от купето за да не стане някоя беля с компютъра...?

Можеш ли ръчно да си настроиш радиото на коя честота да приема ?
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
      Не, само на автоматично търсене е

Коментар

maringenchev написа:
        vgeorgiev написа:
        Не, само на автоматично търсене е
        Пробвай да натиснеш и задържиш едната посока за сканиране >> или <<. Трябва да минеш в "ръчен" режим на търсене/настройка.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

В допълнение - изключи "TP" (Traffic Programme) и "AF" (Alternative Frequencies). Това са настройки на RDS-системата, по принцип. Няма да ти превеждам какво значат, защото по същество нямат връзка с темата.Пробвай с мобилен телефон с вграден FM-приемник дали изобщо ще хванеш нещо на тази честота, на която предава трансмитера. Да не се окаже, че самите трансмитери не предават. Пробвай с радио на съседна кола. Сигналът е достатъчно силен, за да се хване на 4-5 метра от кола в съседство.

Коментар

Можеш да промениш и честотата на предавателя на трансмитера.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Моят трансмитер ако е на честота по ниска от 100 мегахерца не го лови радиото,и съм го оставил на 107.5. Иначе и аз си мислех че съм си купил боклук. Пробвай играй си с честотите на трансмитера.
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

Благодаря колеги, ще пробвам и ще кажа какво е станало.

Коментар

Благодаря на отзовалите се колеги и най-вече ogi28b! Махнах ТР, което и аз не знам защо ми беше включено и трансмитера проработи

Коментар

Working...
                  X