Здравейте, Искам временно да си реша проблема с възпроизвеждането на МП3 от оригиналния CD плеър. Колата е Fiat Croma 2006г. Четох доста из форума и видях, че има доста добри решения за по качествен звук, но в момента проблемът ми е с трансмитера. Пробвах вече два различни, като и при двата радиото ми не ги засича. На други коли си ги намира и работи безпроблемно. Възможно ли е да има някаква защита която да блокира сигнали идващи вътре от купето за да не стане някоя беля с компютъра...?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФМ Трансмитер - проблем
Collapse
X
-
maringenchev написа:vgeorgiev написа:Можеш ли ръчно да си настроиш радиото на коя честота да приема ?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
В допълнение - изключи "TP" (Traffic Programme) и "AF" (Alternative Frequencies). Това са настройки на RDS-системата, по принцип. Няма да ти превеждам какво значат, защото по същество нямат връзка с темата.Пробвай с мобилен телефон с вграден FM-приемник дали изобщо ще хванеш нещо на тази честота, на която предава трансмитера. Да не се окаже, че самите трансмитери не предават. Пробвай с радио на съседна кола. Сигналът е достатъчно силен, за да се хване на 4-5 метра от кола в съседство.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар