Някой може ли да ми обясни къде се намират масите по двигателя и колко са на брои, за да ги почистя, и тази дето е за динамото най-вече, да видя дали уреда ще покаже друго. Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намират масите по двигателя?
Collapse
X
-
Re: Къде се намират масите по двигателя?
qnkov написа:Някой може ли да ми обясни къде се намират масите по двигателя и колко са на брои, за да ги почистя, и тази дето е за динамото най-вече, да видя дали уреда ще покаже друго. Мерси.
Коментар
-
Знам, че е алтернатор, просто ми се е набило в главата онлайн магазините ги водят алтернатор/динамо. В момента спре да презарежда, а пада волтажа. Презареждаше само когато сложих новия акумулатор и като похарах в момента пада на 13v, със всичко пуснато и перката на радиатора. Без перката на радиатора е около 13.5. Това пак ли е до четки и регулатор?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:Знам, че е алтернатор, просто ми се е набило в главата онлайн магазините ги водят алтернатор/динамо. В момента спре да презарежда, а пада волтажа. Презареждаше само когато сложих новия акумулатор и като похарах в момента пада на 13v, със всичко пуснато и перката на радиатора. Без перката на радиатора е около 13.5. Това пак ли е до четки и регулатор?Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Наред ли е със всичко пуснато (фарове, радиатор, перката на радиатора понеже е загряла колата, плафони, сд) да пада така на 12.6-7-13v? Това е на 1000 оборота. Когато почна да подавам газ, на 3000 оборота презареждам с 20v. на 2000 оборота с 16-17. Съмнява ме да тряба да прави така. Явно на дългия път аз си засипах стария акумулатор и за 3 дена след това той издаде бгажа. Дори не иска да врътне един път, а е зареждан цяла вечер.Утре го карам на разглабяне и трябва да съм 100% убеден, че тия показатели са неточниFiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар