Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алтернатора презарежда?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И какъв е резултата към момента ? Или и тази тема ще остане незавършена ?
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Карам си така, докато не реша да си купя нов алтернатор или кола. Обсъдих го с познати и всички посочиха ментелив регулатор и от там проблемите. Не знам, засега не го мисля. Тя избира кога да презарежда и кога не, странно, но не ми се влага в момента.
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Добро решение. Мисля, че след около 2.5 - 3 месеца ще питаш какъв акумулатор да си купиш, защото тоя новия, дето си купил, е страшен боклук и се е скапал само за няколко месеца. А нали знаеш, че с такова "зареждане" - гаранцията на акумулатора отпада?А с такова високо напрежение, ще започнеш да си купуваш лампички значително по-често от обичайното, защото при по-високо напрежение светят по-силно и съответно по-кратко. От друга страна - при по-високо напрежение - всеки резистивен товар е по-мощен, т.е. през всички букси преминава по-голям ток... Вземи си оправи алтернатора, за да не викаш после, че колата е страшен боклук и пр.

Коментар

Working...
        X