Здравейте от днес съм собственик на пунто мк 2 1.2 8v с газов инжекцион и имам няколко въпроса.Двигателя работи добре държи стабилни обороти без да прекъсва и с всичките си цилиндри но няма никаква мощност както нас газ така и на бензин, чека си изгася нормално и няма никакви признаци за проблем , а с мъка ускорява до 60.Другия проблем е ,че човека от който го купих е сменял ecu-то с ключовете всичко е наред но дисплея мига ,има ли как този bsi модул на се направи ,,девствен’’ за да не купувам целия комплект.Преместена. Редактирано заглавие.Моля пускай отделна тема по съответния проблем в правилния раздел (ако вече няма съществуваща аналогична тема).Прочети правилата на форума! Ползвай търсачката.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 2 със сменено ecu - дисплеят мига
Collapse
X
-
На таблото му се пуска прокси и ще се оправи работа за 5 мин с МултиЕкуСкан.А колкото до невървенето може да пробвате нова адаптация(незнам дали на пунто може) и след това катализатор, Бе направо в сервиз.Въпроса е къде си гледал като си я купувал?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Преди малко открих че имам и залепен ключ до приемника на имобилайзера .Дръпнах си безплатната версия на мултиекускан разполагам и с елм327,в тестовете на еку-то влизам и живи данни гледам но от долу ми мига unknown iso,кан тестовете светят в червено не активни и ми дава грешка с порта щом се опитам да се свържа.Щом в еку-то влиза значи промлема не е в портовете нали, къде греша?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар