Здравейте!От година имам Стило 1.9JTD хечбек 2002.Закупих,колата от Италия.Намаше никакви проблеми с бега,но след известно време при местене на седалката лампата светваше и изгасваше сама.С течение на времето започна да става по често,а вече няколко месеца свети постоянно имаше един път само изгасна за момент и пак светна.Закачих я на FiatEcuScan изписа ми две грешки за кантар на пасажерската седалка и късо съединение.Четох доста с почистване на букси и т.н,но проблемът при мен е,че е правена някаква странна работа под пасажерската седалка(на снимките)Моля дайте съвет какво да го правя гледах за емулатори но не разбирам нищо от това което е правено под седалката.Има ли начин да се излъже софтуерно,че кантара е зает или нещо подобно.Вече не се издържа това пищене по два пъти при всяко палене,даже три и за изгоряла свещ и си представете Yellow_Flash_Colorz_PDT_30.Ако има някой колега от София да помогне да решим проблема ще съм много благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило Въпрос и Проблем с airbag
Collapse
X
-
Ами при теб сякаш са вързани директно кабелите т.е. изолирана е буксата за да не дава проблеми от лоша връзка, но може би кантара който е в седалката се е предал, той е една тънка плоскост с ел. писти в нея и като се прекъсне някоя дава този проблем. Търси си емулатор, има теми в форума как става работата. Ако не си карай така.
-
Колега и аз съм с този проблем,1 година си карам така и съм свикнал,кантара ми е в гърба и нито ще го сменя нито ще го оправя.Има някой са се справили с него по ефтини начини,но няма никой от В.Търново който да се е справил(поне аз не знам)иначе да го бяхме оправили до сега.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
Колега, ние в този форум сме се събрали за да ти кажем как ТИ да си го направиш. Щом не можеш - казах ти - потърси специалист, на който да си платиш. Аз все пак ще ти кажа - червеният кабел е +, черният е маса, а синият е сигнал. Измерваш с мултицет (ако не знаеш как - има ВАЖНА тема по въпроса) кой кабел на буксата какъв е, свързваш съответните на емулатора и се надяваш да работи правилно.
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...tart=0Само че прочети хубаво кой вариант,защото единият е разискван,че не е препоръчителен. П.П Натискаш копчето mode и ти скрива грешката да не ти пищи.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
В темата посочена от Princo, колегата uno е дал най-евтиното възможно решение, както и най-надежното. Лично съм го направил на Stilo 2001 година и работи перфектно. Всеки да си преценява, само не започвайте с теориите за възглавниците и огромната им роля за предотвратяването на произшествията МОЛЯ!Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Princo написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88195&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0Само че прочети хубаво кой вариант,защото единият е разискван,че не е препоръчителен. П.П Натискаш копчето mode и ти скрива грешката да не ти пищи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар