Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило Въпрос и Проблем с airbag

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило Въпрос и Проблем с airbag

Здравейте!От година имам Стило 1.9JTD хечбек 2002.Закупих,колата от Италия.Намаше никакви проблеми с бега,но след известно време при местене на седалката лампата светваше и изгасваше сама.С течение на времето започна да става по често,а вече няколко месеца свети постоянно имаше един път само изгасна за момент и пак светна.Закачих я на FiatEcuScan изписа ми две грешки за кантар на пасажерската седалка и късо съединение.Четох доста с почистване на букси и т.н,но проблемът при мен е,че е правена някаква странна работа под пасажерската седалка(на снимките)Моля дайте съвет какво да го правя гледах за емулатори но не разбирам нищо от това което е правено под седалката.Има ли начин да се излъже софтуерно,че кантара е зает или нещо подобно.Вече не се издържа това пищене по два пъти при всяко палене,даже три и за изгоряла свещ и си представете Yellow_Flash_Colorz_PDT_30.Ако има някой колега от София да помогне да решим проблема ще съм много благодарен!
    Прикачени файлове

Ами при теб сякаш са вързани директно кабелите т.е. изолирана е буксата за да не дава проблеми от лоша връзка, но може би кантара който е в седалката се е предал, той е една тънка плоскост с ел. писти в нея и като се прекъсне някоя дава този проблем. Търси си емулатор, има теми в форума как става работата. Ако не си карай така.

Коментар

Колега и аз съм с този проблем,1 година си карам така и съм свикнал,кантара ми е в гърба и нито ще го сменя нито ще го оправя.Има някой са се справили с него по ефтини начини,но няма никой от В.Търново който да се е справил(поне аз не знам)иначе да го бяхме оправили до сега.
      Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Дали този емулатор ще ми свърши работа 23$ не е много?Има и клип как е вързан и работи.Но не мога да намеря схема как се връзва?Особено в моят случай...
        Прикачени файлове

Коментар

Трябва ти схема за 3 кабела, чийто имена са написани?!? По-добре е да потърсиш специалист да го направи вместо теб.

Коментар

Ами именно затова пиша тук.Аз ако можех да си го оправя нямаше изобщо да пускам тема Понеже четох доста теми и видях,че в форума има колеги,които са в час с тези неща търся помощ.Пллащам си колкото трябва само да махна тоя проблем.

Коментар

кола

Направи диагностика и ще разбереш повече
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колега, ние в този форум сме се събрали за да ти кажем как ТИ да си го направиш. Щом не можеш - казах ти - потърси специалист, на който да си платиш. Аз все пак ще ти кажа - червеният кабел е +, черният е маса, а синият е сигнал. Измерваш с мултицет (ако не знаеш как - има ВАЖНА тема по въпроса) кой кабел на буксата какъв е, свързваш съответните на емулатора и се надяваш да работи правилно.

Коментар

Добре.Благодаря за отговорите.Като го оправя ще пиша дали има резултат от този емулатор.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...tart=0Само че прочети хубаво кой вариант,защото единият е разискван,че не е препоръчителен. П.П Натискаш копчето mode и ти скрива грешката да не ти пищи.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оробвaй дa ги рaзкaчиш и пaк дa ги зaкaчиш, след кaто ги почищиш
                      Stilo 1.9jtd
                      Bravo 1.9TD

Коментар

В темата посочена от Princo, колегата uno е дал най-евтиното възможно решение, както и най-надежното. Лично съм го направил на Stilo 2001 година и работи перфектно. Всеки да си преценява, само не започвайте с теориите за възглавниците и огромната им роля за предотвратяването на произшествията МОЛЯ!
                        Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                        Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Ако някой се навие да ми оправи и моя бег, плащам си естествено, може да пише на лични. Извинявам се че се намесвам малко нахално, но и в Чирпан няма кой да помогне!
                          Fiat Stilo 1.9 jtd
                          Fiat Tipo 1.7

Коментар

Princo написа:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88195&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0Само че прочети хубаво кой вариант,защото единият е разискван,че не е препоръчителен. П.П Натискаш копчето mode и ти скрива грешката да не ти пищи.
                            Колега,четох тази тема,но е изключено аз да се справя с тази процедура.

Коментар

Working...
                            X