Ето този кабел подходящ ли е свързване с ЕКУ на Пунто 1.9 jtd, 1999г, за диагностика и чистене на грешки?http://www.ebay.de/itm/OBD-2-OBDII-D...rt=nc#shpCntId
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на кабел за диагностка
Collapse
X
-
Продавам кабели, правя, въобще се занимавам с тези неща. Ако искаш пиши на л.с . С каквото мога ще помогна.Ако можеш да помогнеш на колегата, добре. Бизнес предложенията на лично, няма нужда от спам.Модераторски екип на fiat-bg.orgPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Tака да се включа и аз . Имам кабела от първия пост на времето го бях купувал когато имах Фолксваген Поло. Брат ми има Фиат Пунто 2001 година 1.9JTD 80к.с . От няколко дена започнал да чува някакво цъкане в таблото и колата гаснела. По някога пали по някога не пали . Днес пробвах да я закача с този кабел използвах за диагностика Multiscan. В настройките като влезна и избера интерфейса при натискане на бутона "test" не дава никакви грешки така , че предполагам , че всичко е наред ама НЕ. Когато избера автомобиал , годината и модела, и избера "ENGINE" и дам "Connect" ми излиза надпис , че не може да се установи връзка с компютъра да проверя дали кабела е включен. Имам и един блутут ELM327 и със нго същата работа. Дайте някакви идеи защо така? Приемам всякакви предложения за софтуеър, кабели и т.н.
Коментар
-
От тук http://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx можеш да провериш дали ти поддържа твоя двигател.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Мотора се чете и с Ваг-ком кабел и с Елм. Хубаво внимавай кой двигател избираш.С ЕЛМ се избира скорост на трансфер 38400, а с Ваг-ком кабела ако е с ФТДИ чип се намаля latency таймера и скоростта трябва да е 9600.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
bascho написа:veselin10 написа:.... Ако е VAG , по-добре с ключета да е , зада си чете ел усилвател, ABS, еърбег....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Така с ОБД кабела за фолксвагена стана. Сега мъча ЕЛМ-а ама съм до никъде. При настройките на интерфейса избирам ЕЛМ-а долу автоматично ми изкарва ком порта на който е настроен. ИЗбирам си скоростта 38400 обаче започва едно безкрайно свързване. Предполагам латенси таймера трябва да бутна , но на колко ? При ОБД кабела го направих =1 . Тук на колко да го сложа връзката е през блутут
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар