Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на CD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разгледай си подробно книжката с инструкции на плеяра. Възможно е да е опция която да се включва и изключва.Дори на оригиналните радиа във Фиат я има тази опция.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

monster18 написа:
      Колеги установих нещо не знам дали е проблем и точно как трябва да е затова ви питам значи като дам на контакт и сд то се включва автоматично смисъл не го пускам аз а само тръгва така ли е по принцип и ако не какво да правя
      А като извадиш ключовете работи ли СД-то? Като си го изгасил от бутона преди да изключиш от контакт и после дадеш на контакт пак ли тръгва да работи?
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Преди да изключа от контакт го спирам от копчето и да след като махна ключовете не мога да го пусна давам на контакт и си тръгва пак само
        FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година

Коментар

Аз съм със Sony cdx-gt564, по същия начин като дам на контакт си святка и след 30 секунди изгасва ако не натиснеш бутона SOURCE. пп. Сега като прочетох темата ми стана много странно, какво им харесвате на pioneer най-ниските серии, точно те са най-големите боклуци в технополиса. Последните 3 години пробвах доста ЦД-та(вкл.пионер), и накрая останах със това сони, не е нищо особено но пък за сметка на пари/качество е ненадминато 7 бандов еквалайзер, дистанционно, здрава сглобка спрямо други плеъри от ниския клас, има дори функция за бас (не говоря за чинчове) при която можеш да си сложиш малък subwoofer като взимаш сигнал директно от задна линия( + от единия и - от другия говорител т.е. на bridge)

Коментар

monster18 написа:
            Преди да изключа от контакт го спирам от копчето и да след като махна ключовете не мога да го пусна давам на контакт и си тръгва пак само
            е се наложи преправяне на буксата, ама какво беше като цветове не помня, трябва да му пуснеш постоянен плюс преди контакт.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ето ти ПДФ файла на инструкциите. Ясно е описано и как се свързва.http://www.sony.bg/support/bg/product/CDX-G1002U
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги до сега се рових из опциите на плеъра и намерих това което ми каза колегата vnukata настроих го да се спира след стартиране след 30 секунди има различни интервали на време но това е най късия

Коментар

emzo написа:
                  Синята точка, знаеш ли кога ще извадят такъв звук ? На куково лято
                  Ади ве!Тогаз що на повечето фиати фабричното радио е точно синя точка?!?

Коментар

Колеги модела така или иначе вече е избран и закупен по добре кажете това което писах по горе бърка ли се или не точно ?

Коментар

питане а помни ли настроиките и станциите ти извади CD и направи снимка на двете букси и ще говорим пак
                      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

DJPOPA написа:
                        В този нисък клас, която и марка да си купиш, всичкото е долу-горе от един дол дренки. Моят колега си купи наскоро ALPINE, като си мислеше, че давайки 250лв, ще вземе нещо по-читаво. Да, ама не. На третия ден започна да му насича при четене от флашката. Занесе го в Техномаркета, вдигна патардия и му го смениха с още по-скъп CLARION. Естествено си доплати до 300 и кусур лева. Като тествах CLARIONA му, не видях и не чух нищо повече, от възможностите на примерно един PIONEER или JVC за три пъти по-малко пари-същата пръчка, същите функции, същия дърводелски звук. Лично аз съм голям чешит. Въпреки че се занимавам с аудио техника и озвучаване и то професионално, мразя музика в колата. Явно като механик по корабите съм се изкривил професионално, защото ми е много терсене, ако не си чувам двигателя, докато шофирам. По някога, когато пътувам надалеч, си пускам малко радиото и толкоз.
                        Много интересна история - особено като се има предвид, че Техномаркет не продават и никога не са продавали нито Alpine, нито Clarion...

Коментар

Immortal написа:
                          emzo написа:
                          Синята точка, знаеш ли кога ще извадят такъв звук ? На куково лято
                          Ади ве!Тогаз що на повечето фиати фабричното радио е точно синя точка?!?
                          Защото са евтини - основен аргумент при всички фабрични радиа (с много малко изключения, които струват много пари).А иначе Blaupunkt бяха добра марка преди 20-ина години, когато бяха част от Bosch. След продажбата им преди 5-6 години не се различават по нищо от Sang, Neo, Thunder и т.н.

Коментар

Колеги цветовета на евробуксата на сд то са си както трябва точно по схема въпроса е как трябва да са подредени кабелите на буксите които излизат от колата направих снимки да видим дали можем да измислим нещо http://prikachi.com/images.php?image...7/7527037g.jpg

Коментар

Размених жълтия със червения кабел и пуснах плеъра без да съм дал на контакт обаче не светва дисплея после ги върнах както си бяха дадох на контакт и си тръгна без проблем .Сега въпроса е кои кабелчета да разменя за да подкарам и дисплея без да съм на контакт

Коментар

ако правилно виждам са ти разменени + през контакт и постоянен + размени на буксичките червената и жълтата (на малките букси )УПС: докато съм писал ти си писал пак свържи червения и жълтия заедно то даже си има място и за двата кабела там а червения изолирай добре
                                Прикачени файлове
                                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                                X