Разгледай си подробно книжката с инструкции на плеяра. Възможно е да е опция която да се включва и изключва.Дори на оригиналните радиа във Фиат я има тази опция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на CD
Collapse
X
-
monster18 написа:Колеги установих нещо не знам дали е проблем и точно как трябва да е затова ви питам значи като дам на контакт и сд то се включва автоматично смисъл не го пускам аз а само тръгва така ли е по принцип и ако не какво да правяКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз съм със Sony cdx-gt564, по същия начин като дам на контакт си святка и след 30 секунди изгасва ако не натиснеш бутона SOURCE. пп. Сега като прочетох темата ми стана много странно, какво им харесвате на pioneer най-ниските серии, точно те са най-големите боклуци в технополиса. Последните 3 години пробвах доста ЦД-та(вкл.пионер), и накрая останах със това сони, не е нищо особено но пък за сметка на пари/качество е ненадминато 7 бандов еквалайзер, дистанционно, здрава сглобка спрямо други плеъри от ниския клас, има дори функция за бас (не говоря за чинчове) при която можеш да си сложиш малък subwoofer като взимаш сигнал директно от задна линия( + от единия и - от другия говорител т.е. на bridge)
Коментар
-
monster18 написа:Преди да изключа от контакт го спирам от копчето и да след като махна ключовете не мога да го пусна давам на контакт и си тръгва пак самоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ето ти ПДФ файла на инструкциите. Ясно е описано и как се свързва.http://www.sony.bg/support/bg/product/CDX-G1002U
Коментар
-
питане а помни ли настроиките и станциите ти извади CD и направи снимка на двете букси и ще говорим пакШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
DJPOPA написа:В този нисък клас, която и марка да си купиш, всичкото е долу-горе от един дол дренки. Моят колега си купи наскоро ALPINE, като си мислеше, че давайки 250лв, ще вземе нещо по-читаво. Да, ама не. На третия ден започна да му насича при четене от флашката. Занесе го в Техномаркета, вдигна патардия и му го смениха с още по-скъп CLARION. Естествено си доплати до 300 и кусур лева. Като тествах CLARIONA му, не видях и не чух нищо повече, от възможностите на примерно един PIONEER или JVC за три пъти по-малко пари-същата пръчка, същите функции, същия дърводелски звук. Лично аз съм голям чешит. Въпреки че се занимавам с аудио техника и озвучаване и то професионално, мразя музика в колата. Явно като механик по корабите съм се изкривил професионално, защото ми е много терсене, ако не си чувам двигателя, докато шофирам. По някога, когато пътувам надалеч, си пускам малко радиото и толкоз.
Коментар
-
Immortal написа:emzo написа:Синята точка, знаеш ли кога ще извадят такъв звук ? На куково лято
Коментар
-
Колеги цветовета на евробуксата на сд то са си както трябва точно по схема въпроса е как трябва да са подредени кабелите на буксите които излизат от колата направих снимки да видим дали можем да измислим нещо http://prikachi.com/images.php?image...7/7527037g.jpgFIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар