да си вземе направо фм трансмитер, че ше мине и по-евтино като няма какво да кажеш, не е ли по-добре нищо да не казваш?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на CD
Collapse
X
-
Колеги след дълго мислене се спрях на този модел реших да е комбинирано с дискове и флашка http://www.technomarket.bg/products/...g1002uСега ви моля за помощ при свързването как да извадя стария касетофон и след това как се процедира благодаря ви предварителноFIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Дай 20лв отгоре за:http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NE-CDE-170RMи ще си в пъти по=доволен.Сони в кар аудиото и ниския клас, просто НЕ стават.Те май и във вискоия клас ги няма никви, ама тва е друга тема.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ти първо питай дали за гаранцията не искат да се монтира в сервиз. Навремето имаха такова изискване и ако не е в сервиз не признаваха евентуални рекламации. Инак свързването би трябвало да е на стандарта евробукса.В тази тема ще намериш как се сваля оригиналният касетофон-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53458Не забравяй ,че ще ти трябва и преходник за новото радио.
Коментар
-
Колеги с механичната част се справих добре демонтирах оригиналното радио сложих основната рамка на сдто и така остана преходната лайсна но утре ще я купя . Така от това което разбирам е само да включа евробуксите и това е но буксата на антената не съвпада с буксата на новото CD какво да правяFIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Ами честито и само хубави преживявания с новия плейър ! Има два вида букси за антени. В магазин "Елимекс" може да намериш преходници от единия към другия тип. За целта си огледай хубаво конекторите, а най-добре си вземи плеъра под мишница и отиди в Елимекса да си избереш нужния преходник.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Намерих преходник за буксата и поръчах и преходната лайсна в петък ще е тук .То сега трябва да сложа първо нея и тогава чак сдто нали или може лайсната да я сложа после ?И последно евробуксите само да ги щракна нали съвпаднаха си всичко 6 само да ги щракна и да включа към сдто нали такаFIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
nikolay zhelev написа:избора ти трябва да е между kenwood-a и pionee-ра. Сонитата ги пудрят, за да звучат многото fancy характеристики като "голяма работа" , но всъщност не е така. Въпреки желанието на производителя да вдигне качеството на продуктите си, те продължават да остават зад kenwood, pioneer, alpine, clarion и т.н.п.с. kenwood-a чете FLAC
Коментар
-
В този нисък клас, която и марка да си купиш, всичкото е долу-горе от един дол дренки. Моят колега си купи наскоро ALPINE, като си мислеше, че давайки 250лв, ще вземе нещо по-читаво. Да, ама не. На третия ден започна да му насича при четене от флашката. Занесе го в Техномаркета, вдигна патардия и му го смениха с още по-скъп CLARION. Естествено си доплати до 300 и кусур лева. Като тествах CLARIONA му, не видях и не чух нищо повече, от възможностите на примерно един PIONEER или JVC за три пъти по-малко пари-същата пръчка, същите функции, същия дърводелски звук. Лично аз съм голям чешит. Въпреки че се занимавам с аудио техника и озвучаване и то професионално, мразя музика в колата. Явно като механик по корабите съм се изкривил професионално, защото ми е много терсене, ако не си чувам двигателя, докато шофирам. По някога, когато пътувам надалеч, си пускам малко радиото и толкоз.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
DJPOPA написа:В този нисък клас, която и марка да си купиш, всичкото е долу-горе от един дол дренки. Моят колега си купи наскоро ALPINE, като си мислеше, че давайки 250лв, ще вземе нещо по-читаво. Да, ама не. На третия ден започна да му насича при четене от флашката. Занесе го в Техномаркета, вдигна патардия и му го смениха с още по-скъп CLARION. Естествено си доплати до 300 и кусур лева. Като тествах CLARIONA му, не видях и не чух нищо повече, от възможностите на примерно един PIONEER или JVC за три пъти по-малко пари-същата пръчка, същите функции, същия дърводелски звук. Лично аз съм голям чешит. Въпреки че се занимавам с аудио техника и озвучаване и то професионално, мразя музика в колата. Явно като механик по корабите съм се изкривил професионално, защото ми е много терсене, ако не си чувам двигателя, докато шофирам. По някога, когато пътувам надалеч, си пускам малко радиото и толкоз.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И това ли е компромис ?http://www.alpine.bg/p/Products/cd-h...7rСинята точка, знаеш ли кога ще извадят такъв звук ? На куково лятоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар