Здравейте колеги предстои ми покупка на СД за бравото въпросите ми са какво ще ми препоръчате до 150 лева и трудно ли става свързването и ако може малко информация как става
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на CD
Collapse
X
-
кола
Виж не само CD а да има и MP3 ако има и USB ще забравиш за дисковете сврзването е лесно стига да имаш кабели ако си имал преди от Фиата евробукса само слагаш буксите и тръгва 1/+ /2/-/3/+/ след палене 4 говорители 5 антена Гледащ да има по голям охладители усилвател например с MOS-FETБих ти предложил CLARION ама са скъпи а и не се предлагат много тук
-
Re: кола
kluchar написа:и усилвател например с MOS-FETDacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Аз съм със същия модел, който DJPOPA е препоръчал.Взех го за 90 лв. май от АVAL.Хубаво е плеърчето, има достатъчно настройки, изход за усилвател, контрол на усилвателя и т.н.Има ли вход за флашка, дискове не ти трябват."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: кола
DJPOPA написа:Съвет към питащия. Ако няма да ползваш дискове, а само флашки, по-добре си вземи плеър, който няма монтирана механика за дискове. Има такива на няколко производителя, като PIONEER са долу-горе най-читави. Вървят по около 110-120лв, зависи къде и на каква промоция ще ги намериш. Има с червена и със зелена подсветка, избираш си според това какъв цвят ти свети таблото. И не се подлъгвай да даваш пари за марки като NEO, THUNDER, SANG, DIVA и прочие китайски изгъзици. Това са пълни дръвчета, с отвратителен звук.Nuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
Колегите са те насочили в правилната посока, за евтин и добър вариант. Аз ти казвам само, да внимавяш с онлайн търговията на плеари за автомобили, че адски много ментета са се навъдили. По добре, не се пести за 10-20лв и иди в технополис, и си вземи нещо хубаво. Казвам технополис, защото вече няколко пъти си купувам разни неща, както и музика за колата и съм доволен, дори и от гарнционното обслужване, понеже ми се случи веднъж.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Благодаря ви за помоща колеги значи колебая се между тези модели http://www.technomarket.bg/products/...sony-dsx-a42uiFIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Съжалявам, моя грешка тогава. Но в сайта на Техномаркет не дават подробно описание като Технополис. Само за Кенууда са написали, че е със свалящ панел. Технополис дават много повече информация за моделите на сайта си.Даааа, и Пайниъра е с падащ панел, само че трябваше да го намеря описано в друг сайт. Значи и трите са с падащи панели. Подведох се, тъй като наскоро се интересувах от покупка на авто плейър и имаше няколко подозрително евтини модели, които се оказаха без възможност за сваляне на панела. Но явно тези трите не са такива. Извинявам се за грешката.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
избора ти трябва да е между kenwood-a и pionee-ра. Сонитата ги пудрят, за да звучат многото fancy характеристики като "голяма работа" , но всъщност не е така. Въпреки желанието на производителя да вдигне качеството на продуктите си, те продължават да остават зад kenwood, pioneer, alpine, clarion и т.н.п.с. kenwood-a чете FLACNuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
E**СИ и СД -то, ще кажеш че с него или ще ходих на конкурс на ЕМА или ще озвучаваш циганска сватба. Колега вземи си едно СД с подцветка като таблото ти и си карай и слушай музика, мани ги тия префърцунени истории че задължително трябва да е алпин или пайниер.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар