Здравейте.Вчера запона да ми свети ламБата за налягането на маслото. Естествено спрях веднага мазане си имаше масло доволно, сменяно е преди има няма 5 месеца а съм минал не повече от 5000км. При форсиране около и над 3000оборота гаснеше. След има няма 2 мин седяне изгасна напълно. от тогава не е светила изобщо нито при палене на колата нито по време на шофиране. Та разтърсих се аз намерих къде е масления датчик и буксата му е здраво омаслена реих да не се е прецакал и пробвах да окъся кабела накъде на двигателния блок но така и не светна ламБата на таблото. тръгнах да търся как и откъде минават кабелите но не мога да немря въпросната букса номер 55 показана накартинката. Намерих подобна но само с 8 кабела точно зад акумнулатора. Но по втората картинка не се ориентирам къде трябва да е и дали е тя. Според ръководството кабела трябва да е сиво-жълт за датчика, но на нея такъв няма. Та помогнете със съвет къде да търса пущината.p.s.по незнайна причина не мога да кача снимките от ръководството поради следната грешка "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/fiat-bg-forum/db/mysql4.php on line 118" ще пробвам пак по-късно ако не успея май е за триене темата , че без снимките не е много полезна за никои п.п.сстана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира букса номер 55 от картинката?
Collapse
X
Реклама
Collapse