Здравейте, карам браво 97ма и както е и при повечето от колегите ( предполагам), не съм доволен от късите светлини. Особено когато е мокро почти не се вижда. Мисля да сложа други, от мареа (тези с лупите). Въпроса ми е ще има ли ефект и има ли нещо по-специфично за монтажа? Друг вариант който мисля е халогените! Моята фабрично няма, но си смених предната броня с такава която има. Ще помогне ли и мога ли по-безболезнено да ги свържа към задния халоген, тъй като нямам копче на таблото? Моля ви да пишете като за малоумен, тъй като не съм голям разбирач! Предварително бладодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове от Мареа на Браво?
Collapse
X
-
При мокър асфалт и ксенона не помага С лупите от мареа ще има някакво подобрение, но не очаквай да "прогледнеш"."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Проблема идва от замърсени фарове. Дори и такива от Мареа да сложиш, ако са мръсни пак ще е същия ...Ако не искаш да се набутваш може да пробваш да свалиш твойте и да ги изплакнеш. Тези на Мареата се разлепват и се чистят и тогава ефекта е поразителен!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
-
Фарове от Мареа с лупи и ксенон с ниско топлинно число - примерно 4300К, ще вършат по-добра работа от оригиналните на Браво. Фаровете за мъгла на моята Мареа ги ползвам само в дъждовно време, защото значително подобряват видимоста в такива условия, особено в населено място. Лупите много концентрират светлината и в мокро не се виждат пешеходците без фарове за мъгла. Ксенон още не съм сложил, но съм го запланувал, че ми писна от разни ..... със ксенон на измислени фарове, еле пък тия на трибуквените и с лупи да са, пак заслепяват яко. За дъждовно време и мокър асфалт, аз използвам едни очила с тъмно жълти стъкла, преливащо от светло в долния край до почти кафяво горе. Вижда се идеално с тях и не ме заслепяват насрещните МПС. дори и да карат на дълги. Имал съм моменти в които при силен дъжд и интензивно насрещно движение, без тия очила не мога да видя пътя къде е, а с тях си виждам доста добре това което осветяват фаровете ми. И смятам че това е най-доброто решение на проблема, понеже пътувам през вечер по около 500 км през тъмната част на денонощието, и както в последно време има много валежи ...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ето ти малко напътствия за халогените http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...347&highlight=FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар