Здравейте колеги,изгоря ми габарита и се налага да сваля десния стоп. Прегледах темите във форума, но единственото, което намерих е, че става "много лесно".Моля ако някой може да ми обясни как точно става свалянето. Гледах стопа и там, където е червената линия, като отворих багажника има една пластмасова част, опитах се да я напъна,но ме беше страх да не я изкъртя. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля стоп на Браво?
Collapse
X
-
След като махнеш капака, ти се появява стойката с всички крушки. Прикрепена е от две или три пластмасови гайки, които като ги развиваш внимаваш да не ги изпуснеш в дупката под стопа, че трява да си хирург за да ги извадиш после. След това дърпаш цялата стойка директно назад, защото иначе рискуваш да счупиш някоя от 6 крушки. След това по обратния ред. Успех!Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Re: Как се сваля стоп на Браво?
DaLinda написа:Здравейте колеги,изгоря ми габарита и се налага да сваля десния стоп. Прегледах темите във форума, но единственото, което намерих е, че става "много лесно".Моля ако някой може да ми обясни как точно става свалянето. Гледах стопа и там, където е червената линия, като отворих багажника има една пластмасова част, опитах се да я напъна,но ме беше страх да не я изкъртя. :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар