Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиaт Стило 1.9jtd error P0236

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиaт Стило 1.9jtd error P0236

Тaзи грешкa зaдължително ли знaчи приблем в map sensor свaлих го но изглеждa достa чист! При проблем с дебитомерa кaлви сa симптомите? И кaл се свaля дебитомерa, тези болтове лaто ги гледaм отгоре имaт някaквa пъпкa, със специaлен инструмент ли се рaзвивaт?ето лог. дано съм го направил правилно, ако не ме поправете
    Прикачени файлове
    Stilo 1.9jtd
    Bravo 1.9TD

P0236 Turbocharger Boost Sensor A Circuit Range/Performance ./ Неправилно показание/не е регулиран датчик А на турбокомпресора /.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Демек мап смених го с нов бош не е от него
      Stilo 1.9jtd
      Bravo 1.9TD

Коментар

Демек управлението на геометрията или заяла лостова система на турбото.А може и спекла геометрия.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Оказа се дебитомер, мисля да изчистя и турбото след като се върна от морето
          Stilo 1.9jtd
          Bravo 1.9TD

Коментар

Направих лог, как мога да разбера какви трябва да бъдат стойностите, къде да го прочета. Някой знае ли това нормални стойности ли са? Лога е правен на втора предавка, единия с MAF a а другия с изключен датчик.
            Прикачени файлове
            Stilo 1.9jtd
            Bravo 1.9TD

Коментар

Сори ама това не е лог.Пак нямаш достатъчен надув.Харесай си един читав сервиз и го посети.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сaмо от любопитство и зa дa знaм зa в бъдеще, кaкво му е нa логa, нaпрaвен е с пaрaметрите които ми кaзa , нa предaвкaтa която ми кaзa, не виждaм друго което дa променя, формaтa нa фaйлa мисля че е прaвилен, колкото до сервиз ходих в един достa хвaлен в др итaлиaнски форум и ми кaзaхa че не могaт дa кaжaт точно от кое е изредихa същите вриaнти с които и вие тук ми кaзaхте
                Stilo 1.9jtd
                Bravo 1.9TD

Коментар

Oт любопитсво за в бъдеще, разгледай темата във важния раздел.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Разгледал съм ги, точно по нея съм се опитал да "направя" лог. Опитах се да намеря други лог файлове на колеги за да ги си сравня с моите, но общо взето, който си пусне лог му се казва че това не е лог без да му се каже защо. Аз наистина не виждам какво друго мога да направя за да ми стане лога коректен и наистина бих бил доволен ако някой сподели. Не казвам че лога е правилно направен, просто аз не мога да видя къде е грешката.
                    Stilo 1.9jtd
                    Bravo 1.9TD

Коментар

patrik212 написа:
                      Разгледал съм ги, точно по нея съм се опитал да "направя" лог. Опитах се да намеря други лог файлове на колеги за да ги си сравня с моите, но общо взето, който си пусне лог му се казва че това не е лог без да му се каже защо. Аз наистина не виждам какво друго мога да направя за да ми стане лога коректен и наистина бих бил доволен ако някой сподели. Не казвам че лога е правилно направен, просто аз не мога да видя къде е грешката.
                      Погледни пак темата и отвори лог файла в нея. Сравни паремтрите на оня лог файл и твоя и обърни внимание колко и какви са параметрите в оня файл и колко в твоя.Направи го както трябва и тогава го пусни тук и може би някой ще ти даде насоки къде точно да търсиш проблема.
                      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Working...
                      X