Дясната ми машинка на бравото отказа. Когато натискам лявата се чува някакво реле от жабката, а когато натискам за дясната, не се чува нито, съответно и стъклото не мърда. Възможно ли е реле да е изгорело в такъв случай или си е заминала машинката, затова не се чува релето?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с ел. машинката на стъклото?
Collapse
X
-
Релето се намира зад жабката. Ето ти една тема за помощ: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=61897Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Въпрос. Стъклото тръгна, но реле не се чува за пасажерското стъкло? И от двете копчета цъкам и нищо не щрака от жабката, само за шофьорското се чува реле. Отворих жабката и видях, че е едно голямо и черно реле, което щрака. Нормално ли е това? Явно машинката ми се ебава и не е могла да бутне стъклото надолу, затова не можех да го отворя. Другото, което искам да попитам. За плафоните онея копчета на гредата до вратата, дето като отовриш вратата, плафоните у колата светят, за тях има ли реле? И кое ще е точно? Нещо не ебават да ми светят, а копчетата са си наред.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Да, ясно е, просто ползвам темата. Еми, точно това спре да работи. Като отварям вратите не светят плафоните, а задния ми плафон на багажника свети постоянно. Когато отворя бутона на багажника и му махна клемата и го върна обратно, при натискане с пръст гаси и пуска плафона, но веднъж да се доближат медните пластини на багажника с купето става нещо и свети постоянно. Но засега да се фокусираме на предните плафони. То проблема със задния плафон и предните се появи по едно и също време. Отварах бутоните на купето, пръсках ги, отварах плафона, пръсках и там, но не. Когато отваряш вратите не светят, нито гаснят когато ги затваряш, иначе като си ги цъкаш от горе копчето всичко е ток. Затова питам да не би да има нещо и за тях. Бушон да е лепнал нещо или де да знам?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар