Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекалена консумация на ток, от къде? Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам оригинална аларма да за жабката и багажника даже и не знаех забелязах че тази на багажника премигва от време на време ще вида утре и дано стане а на жабката май не свети ще провера и ще пиша пак

Коментар

ogi28b написа:
      Виж внимателно какво си написал. 0.016 е пет пъти по-малко от 0.08. Да предположим, че си искал да напишеш от 0.08 до 0.16. В такъв случай - това е над нормата, която според някои е 0.03, според други е 0.05, но във всички случаи - над 0.05 не е добре. Все пак - при такава консумация, има консуматор с мощност около 2-3 вата. Не е болка за умиране, но трябва да се разследва по-подробно с мултицет. Това, което можеш да направиш на първо време, е да напръскаш хубаво с контактен спрей буксите и бутоните на всички плафони - купе преден и задните, в жабката (на този му обърни особено внимание, дори изключи буксата и пак провери консумацията), на този в багажника (тук - като при този на жабката). Прегледай внимателно всички кабели, които виждаш в двигателния отсек, за нарушена изолация. Когато мериш с уреда - всички врати ли са затворени, включително да натиснеш бутона на капака на двигателя (ако имаш такъв бутон от алармата)? Изчакваш ли около минута, преди да отчетеш показанието на уреда? Аларма имаш ли?
      Утре ще пробвам и това мерси много колега

Коментар

Пробвай. Няма нужда да отговаряш на другите въпроси, аз си пиша ей така, че имам време за губене, а не щото се опитвам да ти помогна Успех!

Коментар

Оправихме бижуто и не мога да повярвам на очите си нов алтернатор пукнат се едно съм го ударил с чук смених алтернатора сега е чук

Коментар

След като разглобихме половината кола накрая свалихме "новия" алтернатор и се оказа със спукан корпус :X

Коментар

Нали няма да го кажеш и следващата седмица за 3 път?

Коментар

Working...
              X