Здравейте колеги купих Фиат Стило 1.9 JTD след смяната на ремаците като запаля колата ми святка лампата за въздушните възглавници и като натисна бутона MODE спира да изписва на таблото съшо така тръгвам и след 2 мин. пак изписва ербега не работи и пак натискам MODE но самата лампа свети постоянно. Въпроса ми е да ли е възможно нещо като са ми сменяли ремъцете някоя жица да са откачили или нещо компютъра се бъгва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Святкане на лампата за въздушните възглавници на Стило
Collapse
X
-
Това си е детцки проблем от завода производител,или кантара под седалката е дал фира или клемите(буксите)на аербеците са окислени,и аз съм така но се свиква,има и начини за оправяне и е писано доста за това,виш в търсачката.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
-
Каквото и да пробваш утре нищо няма да постигнеш. Ще ти свети лампата докато не се изчисти грешката с подходяща техника. Ако отново я записва ще трябва да търсиш защо. Варианти много... Аз мога да заложа на проблем със захранването. Особено ако сте я палили без пистов ремък докато сте я обслужвали. Доагностика и тя сама ще си каже.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Dhansol написа:Ами да монтьора я запали без пистов ремък.... и сега следователно трябва да я карам на диагностика лиКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
На мен ми даваше същата грешка, разместих дясната седалка и се оправи. Не съм чистил грешки, но спря да свети, а за вода и на мен постоянно ми пищи. Калпава нафта... Смених филтъра няколко пъти, даже последния път точно след смяната запалих и пак изпищя, та ми писна да давам по 30лв за филтри...Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Такаа... прочетох му беговете и единствената грешка която не успя да се изтрие е на първата снимка. Проверих му кабелите под седалката и вече бяха преправни с лустерклеми. Така по между другото прочетох и компютъра за грешки които се изтриха,ама защо са се записали ? И при тестове на каквото се сетих 2-ра степен на вентилатора му не пожела да се включи.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар