Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с радио на стило 1.9JTD 2002

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с радио на стило 1.9JTD 2002

Здравейте на всички колеги.Имам следният проблем-радиото в един момент си работи нормално и изведнъж спира като на дисплея се изписва TUNNER и съответния обхват.Това може да продължи час,може и седмица,след което заработва отново. Когато включа радиото се чува припукване.Това е ситуацията.С благодарност ще очаквам всякякви мнения и съвети.
    0 осем осем7 девет36985

Колега проблема ти е доста често срещан.И аз имах този проблем 2 пъти.Някакъв чип изгаря,но аз не можах да намеря,затова първият път един колега от форума ми даде едно радио за донор,а вторият път си купих от моргата за 20 лева и се надявам трети път да няма че ми писна от това португалско радио Visteon.Успех
    STILO-2003-115 HP-JTD Power
    Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Колега,благодаря много за точният и ясен отговор.Варианта явно е ново радио.Извинявям се че толкова късно отговарям но имах проблем с компютъра,и още веднъж благодаря.
      0 осем осем7 девет36985

Коментар

Абе тоя чип се сменя с нов и си решаваш проблема.Струваше 18лв на филипс.Има толкова писано във форума.Ако намериш за 20лв радио за Стило аз ще ти дам 40 веднага и бъди сигурен ,че ще му взема стотарка.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Дръж тогаз - http://olx.bg/prodavam-originalno-cd...tilo-i55097480
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

FGRC написа:
            Абе тоя чип се сменя с нов и си решаваш проблема.Струваше 18лв на филипс.Има толкова писано във форума.Ако намериш за 20лв радио за Стило аз ще ти дам 40 веднага и бъди сигурен ,че ще му взема стотарка.
            Наистина го взех за 20 лв,а пък радио за Стило втора ръка с касета никога няма да му вземеш 100лв освен ако не е някой балък да ти ги даде.
            STILO-2003-115 HP-JTD Power
            Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

В София толкова вървят м/у 80 и 100лв.Гледах ги на Горубляне на автоборсата.
              Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Добро утро на всички.Поръчал съм си чип и имам уговорка в един сервиз за компютри да го сменят със съответната техника.За резултата ще пиша след приключване на процедурата.Поздрави на всички.
                0 осем осем7 девет36985

Коментар

Не го знам какъв е чипа, но ако проблема е заради прегряване и има място, помоли ги да му лепнат един радиатор отгоре.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                  X