Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електромагнитен парктроник някой ползва ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Електромагнитен парктроник някой ползва ли?

Някой ползва ли електромагнитен парктроник да сподели дали работи нормално?Бях свикнал с парктроника на Капата, и сега ми е леко криво без него.Обаче не ми се ще да дупча бронята, а гледам че тези са някакъв нов вид, с лента, която се лепи отвътре на бронята и не се налага дупчене, нито се вижда нещо отвън.Та споделете, вършат ли работа тия парктроници?Например ТОВА.

Моите впечатления са, че отстъпва по точност на ултразвуковите. Съдя единствено по моя (китайски, разбира се!) :D в сравнение с 2 други модела с датчици (и течнокристални дисплеи).Разликата в работата по монтажа едва ли е чак толкова голяма - предполагам и при теб на бронята си има места за датчици.Иначе на някоя неделна среща можеш да видиш как се представя на Стилото.
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Дупчи и не си вземай бела на главата с тия ленти, не са чак толкова точни като сензорите.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

В продавалника гледах, че вече са пуснали безжични ултразвукови. Трябва да продупчиш бронята, но спестяваш много от опъването на кабели. Датчиците предават безжично информацията на устройството с дисплея в купето.http://olx.bg/model-2014g-kachestven...pley-i52869862

Коментар

В посочената обява е наблегнато на това, че само дисплеят е безжичен, докато датчиците си имат кабели, поне на снимките. От централата също стърчат доста кабели.

Коментар

На мен ми се наблегна пък надписа БЕЗ ГАРАНЦИЯ...
            Stop giving directions, just say "Follow me."
            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
              На мен ми се наблегна пък надписа БЕЗ ГАРАНЦИЯ...
              Парктрониците са чисто нови в оригинални фабрични опаковки и са 100% тествани с гаранция!Гаранция 24 месца.Гаранция имат, поне според обявата, друг е въпроса дали стават за нещо. За безжичната връзка, предполагам, че с кабели се връзват датчиците към захранването и модула. А той вече безжично предава информацията до дисплея отпред на таблото.

Коментар

Ясно. Ще дупча.

Коментар

Immortal написа:
                  Ясно. Ще дупча.
                  Ако искаш ела до Млаодст имам инстроментите ще я надупчим и ще го прекараме и подвържем, скоро правих на един Спринтер и за два часа го оплясках, при услове че се дупчеше на много кофти места с доста дебела ламарина.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                  X