Някой ползва ли електромагнитен парктроник да сподели дали работи нормално?Бях свикнал с парктроника на Капата, и сега ми е леко криво без него.Обаче не ми се ще да дупча бронята, а гледам че тези са някакъв нов вид, с лента, която се лепи отвътре на бронята и не се налага дупчене, нито се вижда нещо отвън.Та споделете, вършат ли работа тия парктроници?Например ТОВА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електромагнитен парктроник някой ползва ли?
Collapse
X
-
Моите впечатления са, че отстъпва по точност на ултразвуковите. Съдя единствено по моя (китайски, разбира се!) :D в сравнение с 2 други модела с датчици (и течнокристални дисплеи).Разликата в работата по монтажа едва ли е чак толкова голяма - предполагам и при теб на бронята си има места за датчици.Иначе на някоя неделна среща можеш да видиш как се представя на Стилото.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
-
В продавалника гледах, че вече са пуснали безжични ултразвукови. Трябва да продупчиш бронята, но спестяваш много от опъването на кабели. Датчиците предават безжично информацията на устройството с дисплея в купето.http://olx.bg/model-2014g-kachestven...pley-i52869862
Коментар
-
sok1 написа:На мен ми се наблегна пък надписа БЕЗ ГАРАНЦИЯ...
Коментар
-
Immortal написа:Ясно. Ще дупча.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар