Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава - проблем Къси/дълги

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брава - проблем Къси/дълги

Проблема е в лосчето. Стои си постоянно на дълги колата. Като го дръпна към мен си стои на къси,ама трябва да го държа... бях чул че може да се откачат кабелчетата от лосчето и отстрани да си изкарам едно ключе ON/OFF и оттам да си ги сменям. Интересувам се какъв цвят са кабелите. -Всеки път като изгася колата или просто я дам на контакт и върна ключа, фаровете продължават да светят докато не дръпна веднъж лоста назад.Може да пробвам да го зачистя с корселин, ама едва ли.. Те на тея фиати им е слабо място

ми време е да си смениш лостчето.....какво друго очакваш да може да се направи??????П.С...части за фиат поне бол...не е като да няма
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Подобен случай само че с светкавицата светеше постоянно лосчето беше започнало да пуши свалих целия механизъм с лосчетата отвътре беше наполовина стопено смених и двете както са комплект и се оправи
      Fiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.

Коментар

ЛосТчето, колеги! Лосчето е друго.

Коментар

Слагайте релета бе хора! Товаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&t=252може би ще ти помогне.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
          X