Здравейте колеги, имам следният въпрос. Колата ми е Fiat Bravo 1.8 gt 1999г. електрониката и е Hitachi и където и да отида ми казват, че не могат да я прочетат. Кажете ми сервиз в София в който могат да я прочетат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електроника HITACHI на Fiat Bravo 1.8 gt
Collapse
X
-
Re: Електроника HITACHI на Fiat Bravo 1.8 gt
TeXHo написа:Здравейте колеги, имам следният въпрос. Колата ми е Fiat Bravo 1.8 gt 1999г. електрониката и е Hitachi и където и да отида ми казват, че не могат да я прочетат. Кажете ми сервиз в София в който могат да я прочетатКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ogi28b написа:Напиши им имената на тея сервизи, за да знаем и да не ходим никога при тях.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
TeXHo написа:Проблемът е следният. Свети ми датчика на ABS и на ръчната. Ръчната си работи перфектно но ABS не бачка и искам да го оправя.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Весо, няма да я прочетете, мога да се хвана на бас, прекъснала е захранването на АБС-а щом светят и двете лампи и няма да я видите. пп ЗА младежа, буксата на АБС-а и на ЕКУ-то са различни.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
янко написа:Щом светят тея двете лампи следва отваряне на абс, аз минах само с презапояване"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
янко написа:Щом светят тея двете лампи следва отваряне на абс,аз минах само с презапояванеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Благодаря ви за отговорите. Когато купих колата миналата година си беше така, собственикът ми каза, че не е намерил сервиз където да могат да прочетат колата защото е с електроника HITACHI (аз не разбирам абсолютно нищо от коли за сега ) За това попитах къде мога да я закарам да я прочетат и да видят къде е проблема. Бушоните всичките са си наред (ако са тези в ляво от волана под капака в купето). Другата ми идея беше да се провери дали има нещо друго по колата което се нуждае от поправка или смяна.
Коментар
-
Екуто на АБС и двг на са ено и също нещо на двг то ти е Хитачи на АБС най-вероятно е Лукас ЕБС 430,което е под кутията на бушоните разположена на левия ботуш по посока на движение на колата и представлява пластмасова черна кутия под казанчето за спирачна течност хоризонтално позиционирана(малко сложно май стана) то се чете от отделна букса и тук има доста написано(форума) за проблеми и лечение.Аз също бих те посъветвал като начало да видиш бушони.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар