Здравейте, колеги!Имам проблем със запалката, както разбрахте от заглавието. Когато натисна запалата тя си се подгрява, всичко работи като хората и тн. Но когато се опитам да включа трансмитер/usb или каквото и да е различно - няма никой. Веднъж поразмърдах едно от многото устройства, който имам за тази запалка и светна за около секунда и до там .. Моля, давайте предложения и/или адекватен майстор.Поздрави, Росен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стране проблем със запалка (Fiat Stilo)
Collapse
X
-
Re: Стране проблем със запалка (Fiat Stilo)
Slavchev написа:Здравейте, колеги!Имам проблем със запалката, както разбрахте от заглавието. Когато натисна запалата тя си се подгрява, всичко работи като хората и тн. Но когато се опитам да включа трансмитер/usb или каквото и да е различно - няма никой. Веднъж поразмърдах едно от многото устройства, който имам за тази запалка и светна за около секунда и до там .. Моля, давайте предложения и/или адекватен майстор.Поздрави, Росен!Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
То и при мен се получи така с трансмитера,но си пуснах директен плюс към трансмитера от CD то и трансмитера на мястото дето се слагат стотинките,а и аз нямам заден пепелник и отчаяно си търся.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
bobi111 написа:От скоро и аз съм със Фиат Стило, запалка има, но пепелници не. Не съм пушач, но като няма пепелници и запалката е излишна според мен.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:bobi111 написа:От скоро и аз съм със Фиат Стило, запалка има, но пепелници не. Не съм пушач, но като няма пепелници и запалката е излишна според мен.
Коментар
-
bobi111 написа:kiselo написа:bobi111 написа:От скоро и аз съм със Фиат Стило, запалка има, но пепелници не. Не съм пушач, но като няма пепелници и запалката е излишна според мен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар