Кажете да го купувам и да го сменявам ли това чудо от линка и след това ако не стане да търся ел. майстор или направо майстор препоръчайте и така... знам ли и аз вече - искам да се разреши сагата че там си ми стоят забити пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте електричар, който да ми оправи бравата
Collapse
X
-
Това го прави от някоя халтава връзка, и е много вероятно да е от буксатана датчика на разперделителния вал. Много е вероятно да е и някоя маса или ТАП на метана, просто трябва да се проверят всички възли. Ще ти кажа че това ЕКУ на Хитачи не гори как да е. Както каза Емо - диагностика и после се мисли какво се случва и защо го прави.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ще ги накарам да сменят бензиновата докато е там при тях, така и така съм я купил. Поне да я направят да работи на бензин, за да изключа нещо свързано с метана като вариант. След това - къде да я задърпам на диагностика. Имайте предвид, че като не пали само мога да я тегля насам натам. Дайте някоя диагностика, която да е лесно достижима с теглене от Първа Българска армия и след това къде да я карам евентуално на ремонт (най-добре където е диагностиката там да е и сервиз и те да могат да я ремонтират). Благодаря.
Коментар
-
Ако питаш мен , нищо повече не им давай да пипат, дори и помпата.Напоследък доста хитачита от по-новите дават фир-а, но само спират перките за охлаждане и бензиновата помпа. На алтернативно гориво работят. Докато не видиш, че отива да загрява и не направиш мост на релето на перкитеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар