sa6obravoto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на усилвател и туба?
Collapse
X
-
Bravo 1.9d 97г
-
Именно и аз за това говоря, че колега с тази туба, означава че не иска нещо свръх силно, а нещо приятно. Не се бях сетил за опита за който споменаш, и ако има възможност колегата може да го пробва, и ще разбере дали е търсения ефект или не. Аз лично съм правил нещо подобно на това, преди да сложа бас касата с която съм в момента, и именно поради това че ми хареса как свири, си взех същия говорител и съм доволен, но отново казвам че на мен усилвателя ми е отделен, а на него е вързана само баскасата, защото ако вържа и колоните към него, високите и средните честоти са отвратилно силни, а баса направо си се губи.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Разбрахме се, приятели. Да, не искам да ми се гънат ламарините на фиата, като се има предвид колко се левтерни! Хаха! Не съм точно с оригинални колони на фиата, а съм със същия размер, но на Hertz и са по 40w, реално - нямам идея! Предполагам, че с tuba до 150-200 w , което съм си харесал на debisi с вградения усилвател ще ми задоволи нуждите! Обичам да ми скимти приятно, а не да ме чуват извън колата. MercyFiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар