здр . колеги имам голям проблем с моят фиат стило понеже далго време не бях го карал и го запалих с кабели за ток и така до следващото изгасване , и един приятел имаше пусково за подаване на ток така решихме да и подадем ток ,подадохме ток и колата спря да пали ,замерихме пусковото което дава ток и то показваше незнайно защо 27 волта и така колата спря да пали ,тествах я с ауто ком не ще да се вържи с двигателя ,а преди ставаше , а с фиат еку скан пак не ще ,това което забелязах е че чек лампата също спря да свети и мигащата лампа на инжекциона ,грешките които ми дава по табло са loose connection , key code i asr failure моля помагайте или кажете къде какво мога да проверя бушоните от преде и под таблото са проверени за релета не знам кое за какво е и не сам ги проверявал възможно ли е да има скрити бушони , фиат стило 1.6 16 в 2001 година 103 коня
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с електроника на стило не пали 1.6 16в
Collapse
X
-
кола
Някъде е изгоряло нещоа стартера въртеше ли Щом не може да се свърше за диагностика значе че не понава ключа а свети ли ключето и не гасне като си на контакт може да е и BSI това зад бушоните там е КОДА Първо виж бушоните при двигателя и буксите А това стартово е менте да докарат 14 волта да го дигнали двоино но ампеража е малко и като го свържеш кляка на 14 волта ама при вас нещо се е объркало или е повредено стартовото
Коментар
-
проблем с електроника на стило не пали 1.6 16в
колеги бушоните са проверени няма изгорели , стартера си въртеше и сега си върти имали вариант някъде да има скрити бушони или някакво реле управляващо токовете за компа , чек лампата ми не свети копчето за газ също и мига ключа че не го познава ,според мен логически не го познава защото компа ми е угаснал и няма връзка с него. помагайте ,че не знам какво да правя .
Коментар
-
Re: проблем с електроника на стило не пали 1.6 16в
pai4one написа:колеги бушоните са проверени няма изгорели , стартера си въртеше и сега си върти имали вариант някъде да има скрити бушони или някакво реле управляващо токовете за компа , чек лампата ми не свети копчето за газ също и мига ключа че не го познава ,според мен логически не го познава защото компа ми е угаснал и няма връзка с него. помагайте ,че не знам какво да правя .Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар