Касетофона е същия като на първата снимка http://imagizer.imageshack.us/a/img690/2614/qcnj.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ СЪС МУЗИКА
Collapse
X
-
Последно питане имам същия музикален плеър имали някъква възможност да се захранва от тока на колата и другото като го пусна да се чува от говорителите в колата съмняваме малко но да попитам пише в едно описание на подобен плеър че става идеално за автомобил но според мен не е добро решение като имаме в предвид че е със батерия и не знам как ще се чува само от неговото говорителче когато сме в движениеFIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Вземаш 2 тънки кухненски ножчета и ги пъхаш от ляво на обозначените на снимката места, издърпваш радиото към теб, задържаш го с ръка, вадиш ножчетата и ги вкарваш от другата страна.Има едни метални щипки вътре, които като завреш ножчето трябва да се приберат към радиото.Като вкараш ножчето се усеща като влезе на точното място и просто потъва навътре без усилие."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Вземаш 2 тънки кухненски ножчета и ги пъхаш от ляво на обозначените на снимката места, издърпваш радиото към теб, задържаш го с ръка, вадиш ножчетата и ги вкарваш от другата страна.Има едни метални щипки вътре, които като завреш ножчето трябва да се приберат към радиото.Като вкараш ножчето се усеща като влезе на точното място и просто потъва навътре без усилие.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар