Проблем с токовете на марея,проблема е че като се включи перката на радиатора и мотора почва да тресе.Почистих масите по двигателя пуснах нови кабели и няма подобрение,Чудя се къде ли може да е проблема ,може би алтернатора ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с токовете
Collapse
X
-
кола
Или мотора има проблем или вентилатора черпи ного ток по принцип ато включиш някой голям консуматор и мотора не трябва да се мъчи -да тресе както е при теб а сам да си вдигне оборотите Някой да замери колко ампера гълта вентилатора с ампер клещи напримерили някои тампон да прави проблем
Коментар
-
помощ за фиат браво
Здравейте колеги! Купих си Фиат Браво 1.4 12 V но немога да го подкарам. Върви 2-3 км и гасне. Като поистине малко и пак пали. Забелязах че като включи втори или трети път перката и тогава гасне. Изписва грешка датчик колянов вал. Смених го и пак същото. Като изстине и изчиства грешката. Някой може ли да ми каже от какво е
Коментар
-
debara написа:Когато изгасне изписва датчик колянов вал и грешка в синхронизация а като мине малко време запалва и изчиства грешката и дава всичко наред04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
До автора на темата: Случайно колата да има газ? При мен не беше настроен добре празния ход при влкючване на много консуматори (имам обикновена газова), и при включени фарове , музика и втора степен на перката мотора се тресеше и се опитваше да изгасне.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар