Здравейте,Вчера си пуснах аварийните светлини, и когато се върнах видях, че заден десен мигач и преден ляв мигач светят без да мигат, но нали беше на аварийни си казах може нещо да е изгоряло.След това забелязах, че те не се изгасят при изваждане на ключа, което много ме озадачи, малко по - късно по същия начин започна да свети и преден десен мигач и не ми стига това, но и започна да се показва, че крушките на стоповете са изгорели и да мириши на изгоряло в купето. Като на таблото се изписва, че са изгорели мигачите и стоп крушките.Някой имал ли е такъв проблем?Благодаря ви предварително за помощта!Поздрави,Краси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с мигачите
Collapse
X
-
Здравейте колеги От скоро имам проблем с мигачите и аварийните светлини. Става въпрос за Фиат Браво 1.8 гт 1999г. Проблемът е, че когато пускам мигач премигва няколко пъти и спира без лостчето да се е върнало. Понякога си работят ОК но вече все по-често даже не искат и да се включат. Дочух, че проблемът може да е в някакви пластинки в самото лостче които се износвали. дайте съвет какво да правя или къде да я закарам защото съм шофьор от скоро и нямам никаква представа
Коментар
-
u_bo
S_BANKOV написа:Абе аз си мисля че може проблема да е в онова синьо реле под волана
Коментар
-
TeXHo написа:Здравейте колеги От скоро имам проблем с мигачите и аварийните светлини. Става въпрос за Фиат Браво 1.8 гт 1999г. Проблемът е, че когато пускам мигач премигва няколко пъти и спира без лостчето да се е върнало. Понякога си работят ОК но вече все по-често даже не искат и да се включат. Дочух, че проблемът може да е в някакви пластинки в самото лостче които се износвали. дайте съвет какво да правя или къде да я закарам защото съм шофьор от скоро и нямам никаква представаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:TeXHo написа:Здравейте колеги От скоро имам проблем с мигачите и аварийните светлини. Става въпрос за Фиат Браво 1.8 гт 1999г. Проблемът е, че когато пускам мигач премигва няколко пъти и спира без лостчето да се е върнало. Понякога си работят ОК но вече все по-често даже не искат и да се включат. Дочух, че проблемът може да е в някакви пластинки в самото лостче които се износвали. дайте съвет какво да правя или къде да я закарам защото съм шофьор от скоро и нямам никаква представа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар