Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дясно ел.стъкло ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с дясно ел.стъкло ?

Здравейте колеги . От известно време когато сваля стъклото наполовина и после реша да го вдигна се чува един странен шум и не се вдига . Трябва да го вдигна с ръка и заедно с копчето . Когато го затворя до края пак се чува този странен шум . Как мислите от какво може да е ? Смятам да посетя сервиз ?? Колата е фиат пунто 2000

Механизъм. Има един пластмасов водач, на който се чупи една пружинираща част и после сдъвква въженцата. Най-добре си намери от някоя автоморга, или виж във форума дали някой продава втора ръка, че нови са около 150 лв. Аз си взех от колега във форума за 15 лв.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
      Механизъм. Има един пластмасов водач, на който се чупи една пружинираща част и после сдъвква въженцата. Най-добре си намери от някоя автоморга, или виж във форума дали някой продава втора ръка, че нови са около 150 лв. Аз си взех от колега във форума за 15 лв.
      Ауу 150 лв ? Мерси много за инфото - ще търся втора ръка

Коментар

Re: Проблем с дясно ел.стъкло ?

Tadeli написа:
        Здравейте колеги . От известно време когато сваля стъклото наполовина и после реша да го вдигна се чува един странен шум и не се вдига . Трябва да го вдигна с ръка и заедно с копчето . Когато го затворя до края пак се чува този странен шум . Как мислите от какво може да е ? Смятам да посетя сервиз ?? Колата е фиат пунто 2000
        аз имах същия проблем с Пунто 1.6 ’95-та. Като свалих моторчето и го отворих вътре имаше едни пластмасови зъби които са "изядени" от въжето с времето. В моргата или вече в Megaparts.bg можеш да си вземеш на евтина цена
        Фиат Стило 1.9 JTD 115
        Алфа Ромео 147 1.9 JTD 115 (+чип)
        Не си ли карал Италинка не знаеш какво е романтика.

Коментар

Working...
        X