Здравейте, колеги, забелязах, че не ми свети в левия фар късата светлина, помислих, че е крушката, обаче не се оказа тя. След смяната й проверих куплунга на фара, след мерене и проследяване на кабелите на фаровете разбрах, че са здрави, но не стига ток до куплунга. Бушона е проверен и той. Кабелите са фаровете са на една букса, която влиза в една черна кутия, на която са наредни бушоните. Точно в нея има нещо, което се е прецакало. Каза ми един майстор, че е на 3 реда някакви контактни истории и по-добре да не се отваря кутията, а да се пусне един кабел от буксата, която влиза в кутията, аз знам, кой кабел ми трябва, на изхода на кутията, но не знам кой е на входа. За това ми поиска 20 лв, което ми се струва бая, като основната работа съм си я свършил сам вече. Вярно ли е това за черната кутия с бушоните, която се намира под волана говорим, както и че тези фиати нямали релета за форовете и че някоя писта от кутията се е прецакала. Какво да правя, други проблеми нямам с нищо. Освен аз да пусна този кабел сам, ама не знам къде, защото кабелите които влизат в кутията са преди бушона, а ясно е, че трябва да мине и през бушона, общо-взето мога да сваля кутията, но не смея да я отворя, защото онзи каза, че ще се прецакат и други работи
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар