Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сензор за дъжд Стило.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сензор за дъжд Стило.

Стило 2/3 врати.Имам чуството,че тоя сензор при мен въобще не сработва.Някой да обясни принципа на работа,как точно действа и как да проверя работи ли ? Изливал съм вода върху сензора - никой,с мокър пръст съм го докосвал - никой.Грешка няма записана никаква.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Изобщо имаш ли го? То може да се активира от мес ама дали го имаш е друг въпроса... виж в мес rain sensor ако е no signal забрави за тая глезотия
    Powered by Emzo

Коментар

Re: Сензор за дъжд Стило.

Princo написа:
      Стило 2/3 врати.Имам чуството,че тоя сензор при мен въобще не сработва.Някой да обясни принципа на работа,как точно действа и как да проверя работи ли ? Изливал съм вода върху сензора - никой,с мокър пръст съм го докосвал - никой.Грешка няма записана никаква.
      за да работи чистачките трябва да са на първа степен...а малката врътка за степените на нивото на чувствителност което искаш...т.е. слагаш чистачките на степен 1...и с другата врътка за нивата си базикаш колко да са чувствителни...хвърляш после една чашка вода при сензора и пиеш една биричка
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=49ekKxg075Q:)
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Princo написа:
          Имам чуството,че тоя сензор при мен въобще не сработва.
          Правилно ти е чувството, защото такъв сензор НЯМАШ.Ламичка
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Princo написа:
            Имам чуството,че тоя сензор при мен въобще не сработва.
            Правилно ти е чувството, защото такъв сензор НЯМАШ.Ламичка
            Вече видях как изглежда и да,нямам.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
            X