Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Датчик за автоматични фарове на Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Датчик за автоматични фарове на Стило

Някой знае ли къде се намира датчика за автоматично включване на фаровете?Ако активирам тази функция на таблото и нямам датчик какво ще се случи?
    Fiat Stilo MultiJet 120 PS
    Multiwagon

Ксенон фабричен ако нямаш - също нищо няма да се случи.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Ксенон фабричен ако нямаш - също нищо няма да се случи.
      ц...на братчеда стилото беше със стандартните фарове и функция за автоматично пускане...жалко, че е чак в норвегия и нямаше как да го огледам обстойно...иначе колите са доста подготвени...аз примерно имам изведено всичко за пръскалки на фаровете мисля и за парктроник ама не съм много сигурен и незнам как точно да го тествам...иначе за пръскалките кабелите си висят...даже са захванати за моторчето на резервоара...пък и преди време ми даваше грешка в релето им...!?
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

И все пак къде трябва да се намира датчика?
        Multiwagon

Коментар

На челното стъкло са датчиците! И за фаровете и за дъжд.
          Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Благодаря за отговора.Май трябва да си правя по друг начин дневните светлини :D
            Multiwagon

Коментар

Re: Датчик за автоматични фарове на Стило

bgeorgiev написа:
              Някой знае ли къде се намира датчика за автоматично включване на фаровете?Ако активирам тази функция на таблото и нямам датчик какво ще се случи?
              на врътката за включване на светлините има позиция 0 намира се най-отгоре,ако го няма..нямаш я и функцията...можеш само да вкл "следвай ме" като придърпаш съшата ръчка след като спреш.
              Stilo JTD

Коментар

Working...
              X