Здравейте, нов съм във фирума,извинявам се ако съм объркал раздела.Проблема е следния,че днес когато се прибрах и паркирах колата в гаража,видях че единия фар не свети.Отварям капака махам капачката на левия фар,сменям крушката с нова и след като отидох да пробвам как свети новата,какво да видя няма никаква индикация на таблото освен километрите,когато отворя вратата дисплея светва но когато дам на контакт нищо не се случва.Пробвах масата,акумулатора,бушоните без никаква промяна и когато дам на контакт нито се чува помпа нито нищо.Радиото и лампите в купето работят.Моля за някаква насока,утре или други ден ще разглобя таблото да видя контакта на самия ключ.Благодаря предварително!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемми с таблото фиат стило 1.9JTD.Моля за помощ,съвет.
Collapse
X
-
Re: Проблемми с таблото фиат стило 1.9JTD.Моля за помощ,съве
qdikyp3 написа:Здравейте, нов съм във фирума,извинявам се ако съм объркал раздела.Проблема е следния,че днес когато се прибрах и паркирах колата в гаража,видях че единия фар не свети.Отварям капака махам капачката на левия фар,сменям крушката с нова и след като отидох да пробвам как свети новата,какво да видя няма никаква индикация на таблото освен километрите,когато отворя вратата дисплея светва но когато дам на контакт нищо не се случва.Пробвах масата,акумулатора,бушоните без никаква промяна и когато дам на контакт нито се чува помпа нито нищо.Радиото и лампите в купето работят.Моля за някаква насока,утре или други ден ще разглобя таблото да видя контакта на самия ключ.Благодаря предварително!Поздрави!
Коментар
-
FGRC написа:И как смени крушката ако е на късите че нещо не разбрах.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:FGRC написа:И как смени крушката ако е на късите че нещо не разбрах.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
S_BANKOV написа:А и ти май не си виждал стило последния път като сменях крушка на стило осъзнах че си трябва кирка и с нея и фар и бронята долуШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар