Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

лампата за ръчната светва в движение, пунто 1.3 jtd 2004

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

лампата за ръчната светва в движение, пунто 1.3 jtd 2004

Здравейте, от какво може да светва лампата за ръчната по време на движение на това пунто ? и остава светната докато не се изгаси колата, след това пак след няколко минути каране светва и остава светната.мой съсед ми каза, че защото нямало спирачна течност, но уви, спирачна течност си има, дори го напълних излишно казанчето над максимума и пак свети тази лампа за ръчната.ключето на лоста за ръчната си работи, не е в него проблема, преди да е светнала лампата, като дърпам ръчната, лапмата си светва и си изгасва нормалнопредварително благодаря за всякаква помощпоздрави!

колата няма грешки, имам си fiat ecu scan и си я проверявам като има нещо, но това явление с лампата на ръчната не записва грешка

Коментар

провери как са накладките ти
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

искаш да кажеш, че лампата за ръчна свети при изхабени накладки ли ?

Коментар

Долей си спирачна течност. И огледай за евентуални течове.
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

да четем ли малко преди да пишем, как ли да станенито има течове, нито има нужда от спирачна течност, въпреки това съм написал че съм и долял течност без да има нужда

Коментар

Провери къде замасяват кабелите на куплонга на казанчето на спирачната течност.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

При мен като взех колата светваше заедно с лампата на abs. След ремонт на ecu на abs няма такива проблеми.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

оказа се че лампата за ръчната свети следствие на проблеми с абс-аслед смяна на датчик на абс-а и задни лагери с гривни за датчиците на абс-а всичко се оправи

Коментар

danny написа:
                    да четем ли малко преди да пишем, как ли да станенито има течове, нито има нужда от спирачна течност, въпреки това съм написал че съм и долял течност без да има нужда
                    Моя грешка...
                    Stop giving directions, just say "Follow me."
                    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
                    X