Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Множество електрически проблеми на Брава !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Множество електрически проблеми на Брава !

Здравейте колеги ! Днес възникнаха няколко проблеми с милата ми количка ,мисля че това е правилния раздел така ,че започвам на право ! -Пръскачките на чистачките не работят.-Перката на парното не върти на никоя степен.-Когато натисна спирачката стрелките на оборотомера и скоростомера падат на 0.-Проблеми с паленето.-CD-то се включва и изключва само.-Клемите бяха много горещи.Изчистих клемите и се оправи за известно време,но след около половин час пак се почна същата история.На какво се дължи това ? Само клемите ли са или има и нещо по-сериозно ?
    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

кола

Да не ти прави пробем стопа някоя крушка или перката на вентилатор щом кабелите са топли
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Възможно,но не обяснява другите проблеми :// Някакви други предложения които да обхващат комплексно всички проблеми ?

Коментар

Маса на купето примерно?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Говориш ми на китайски :D Обяснявай като на бавно развиващ ако обичаш.Знам ,че е кабел ама кои точно ? С тока не се разбираме мн мн . И ако тва е проблема ,как се решава :Д

Коментар

Отваряш капака, подпираш го на пръчката от дясната ти страна, намираш АБ, поглеждаш я, виждаш къде пише "-" , там има клема от нея тръгва дебел кабел, проследяваш кабела, на края му има медна клема хваната за купето, отвиваш болта, защкурваш клемата, стягаш обратно болта и мажеш с грес или технически вазелин. Проверяваш дали проблема се е оправил, ако да повдигаш капака, освобождаваш пръчката и я прибираш на място, затваряш капака с пускане от около 15-20см. височина. пп Дано така е на български и дас и ме разбрал Не казвам че на сто процнта това е проблема, но горещите кабели говорят за кофти маса.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ей това е обяснение ! Евала ! :D Мерси много,дано това да е проблема ,отивам до човъркам !

Коментар

В допълнение ще кажа, че кабела е закачен на единия рог(по близкия до Аку-то). Както върви кабела, оголен е и захванат със скоба.
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Клемите не се нагорещяват вече ,но все още не се заключва .

Коментар

Working...
                  X