Здравейте колеги ! Днес възникнаха няколко проблеми с милата ми количка ,мисля че това е правилния раздел така ,че започвам на право ! -Пръскачките на чистачките не работят.-Перката на парното не върти на никоя степен.-Когато натисна спирачката стрелките на оборотомера и скоростомера падат на 0.-Проблеми с паленето.-CD-то се включва и изключва само.-Клемите бяха много горещи.Изчистих клемите и се оправи за известно време,но след около половин час пак се почна същата история.На какво се дължи това ? Само клемите ли са или има и нещо по-сериозно ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Множество електрически проблеми на Брава !
Collapse
X
-
Отваряш капака, подпираш го на пръчката от дясната ти страна, намираш АБ, поглеждаш я, виждаш къде пише "-" , там има клема от нея тръгва дебел кабел, проследяваш кабела, на края му има медна клема хваната за купето, отвиваш болта, защкурваш клемата, стягаш обратно болта и мажеш с грес или технически вазелин. Проверяваш дали проблема се е оправил, ако да повдигаш капака, освобождаваш пръчката и я прибираш на място, затваряш капака с пускане от около 15-20см. височина. пп Дано така е на български и дас и ме разбрал Не казвам че на сто процнта това е проблема, но горещите кабели говорят за кофти маса.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
В допълнение ще кажа, че кабела е закачен на единия рог(по близкия до Аку-то). Както върви кабела, оголен е и захванат със скоба.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар