Здравейте,от както го имам Стилото проблема съществува и се чудя от къде да тръгна за решаването му.Колата е комби, с ел. стъкла на 4те врати. На картинката съм отбелязал бутоните, които не работят. Интересното е, че самите функции на прозорците си работят, ако се избират от бутоните на техните си врати. Двойният бутон за централното работи само - заключване.Моля за някакви съвети, от къде да тръгна със ремонта. Това което съм направил до момента е да почистя с контактен спрей всички букси до пантите на вратите. Резултата е нулев.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем бутони на шофьорска врата Стило
Collapse
X
-
Като се свали конзолата много лесно с един мултицет с функцията за прозвъняване на кабели ще провериш дали когато натиснеш бутона ще направи контакт и ще проработи. Друг вариант е да забележиш на кой пин се подава ток за не работещите опции и да направиш от кабелче мост на буксата и да видиш дали ще работи .
Коментар
-
Оказахте се прави колеги, за което благодаря.Чак ме е яд на себе си как за такова нещо съм отворил тема. Конзолата с бутоните е била заливана с нещо, точно в долният край. Въпреки, че според мен не беше много сериозно, явно е било достатъчно да не дава добър контакт:След почистване с контактен спрей, всички бутони функционират правилно.Поздрави.FIAT Grande Punto 1.4, 06г.
Toyota Auris Touring Sport HSD 1.8, 16г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар