Здравейте , как се изважда от шейната навигацията? Виждам две дупки около отвора за поставяне на диск , но съм бъркал с две метални пръчки от спици на колело и не успях да го извадя. Интересува ме някъде бях намерил схема на буксите , тъй като мултибутоните от волана не работят , но светят.Също така знам , че се подава +12в. на един от пиновете , но с 10 сек. закъснение след даване на контакт за да мине проверката , това се прави за да може навигацията да се свърже към комп. на автомобила , от къде е най-удачно да взема тези 12в и ще стане ли за реле закъснител от тези за автоматичните фарове ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Connect nav+ fiat stilo
Collapse
X
-
Точно през двата отвора,малко по силничко.Усеща се като преминат и след това издърпваш навито.Про мен не работеха три бутона но след разглобяването им и почистване на платката всичко е ок.Навито и волана фабрични ли са или са монтирвани след това?Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
-
За волана с бутоните не знам , но навито не е фабрично , а е монтирано от абарт. Доста четох за него и даже колега от форума на , който ще съм винаги благодарен ми прати флаш файлове и обнових софтуера за да не ми иска код когато му подам 12в на един от пиновете. Проблема е , че комп. на колата засича ново устройство и мига , трябва да се обучи и той , а в плевен няма кой да ми направи това. затова решението е да се подава 12в. , след като е минала първоначалната проверка ,която колата си прави. Натискал съм , но ме беше страх за по силно. Благодаря за инфото. :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар